ua en ru

У Кіровоградській області у місцевого мешканця виявили зброю та боєприпаси

У Кіровоградській області у місцевого мешканця виявили зброю та боєприпаси Фото: поліція (РБК-Україна)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Кіровоградській області у місцевого мешканця виявили зброю та боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

"Працівники поліції неподалік м. Благовіщенське за порушення правил дорожнього руху зупинили транспортний засіб під керуванням жителя району. Під час огляду автомобіля на задньому сидінні поліцейські виявили предмет, схожий на однозарядну гвинтівку, перероблену кустарним способом із пневматичної зброї для стрільби патронами калібру 5,6 мм, а також набої в кількості 14 штук", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за словами зловмисника, гвинтівку та патрони він знайшов на сміттєзвалищі за межами районного центру і вирішив залишити собі для відстрілу птахів на полі.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Поліцейські виявили у жителя області #зброя та боєприпаси до неї Порушником виявився раніше судимий мешканець Благовіщенського району. Деталі - bit.ly/2wmiQ9v #ЗброяВибухівка #поліція #новини

Опубліковано Поліція Кіровоградщини 28 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві у місцевого мешканця вилучили арсенал боєприпасів та наркотики.