ua en ru

У Києві у місцевого мешканця вилучили арсенал боєприпасів та наркотики

У Києві у місцевого мешканця вилучили арсенал боєприпасів та наркотики Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито три кримінальні провадження

У Києві правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал боєприпасів та наркотики. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Під час санкціонованого обшуку оперативники та слідчі Оболонського управління поліції також виявили у квартирі киянина імпровізовану майстерню з виготовлення холодної зброї та наркотики - марихуану та амфетамін", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чоловік обладнав камерами відеоспостереження коридор на поверсі, де розташована його квартира, щоб спостерігати за тим, хто наближається до помешкання.

У ході обшуку у чоловіка вилучили патрони різного калібру, димову шашку, гранату Ф-1 та запал до неї, кілька одиниць холодної зброї та наркотики.

altaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: у Києві у місцевого мешканця вилучили арсенал боєприпасів

Крім того, правоохоронці виявили у квартирі зловмисників кілька паспортів громадян України, водійське посвідчення та технічні паспорти.

За словами 45-річного зловмисника, наркотики він зберігав для власного споживання, а про походження та мету зберігання боєприпасів розповідати відмовився.

За вказаним фактом відкрито три кримінальні провадження:

  • за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами),
  • ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)
  • ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області викрили нелегальну майстерню з переробки зброї.