ua en ru

"Київстар" отримав ще 4 млн дол від VimpelCom

"Київстар" отримав ще 4 млн дол від VimpelCom Фото: Київстар

Мета позики - розвиток мережі мобільного зв'язку 3-G

АТ "Київстар" отримав другий транш у розмірі 4 млн дол з кредитної лінії, наданої холдингом VimpelCom - вледельцем 100% акцій компанії. Про це компанія повідомила в системі розкриття інформації "Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку".

Згідно з повідомленням, відповідний договір між компаніями був підписаний 9 лютого 2015 р. За його умовами, VimpelCom надає "Київстару" незабезпечену кредитну лінію, максимальний розмір якої - 200 млн дол. Період, під час якого компанія може скористатися позикою становить 6 місяців. Термін дії домовленостей починається 18 лютого 2015 р. і закінчується 18 серпня 2015 р.

За даними НКЦПФР, мета використання позикових коштів, отриманих компанією в рамках договору, - покупка ліцензії, телекомунікаційного обладнання і послуг для розвитку мережі мобільного зв'язку 3-G.

Перший транш "Київстар" отримав у березні цього року, на суму - близько 80 млн дол. Нагадаємо, на початку квітня цього року компанія "Київстар" внесла оплату в розмірі 2,7 млрд грн за ліцензію на 3G-зв'язок. Про це йдеться в повідомленні прес-служби оператора.