ua en ru

Київрада виділила 196,4 млн грн на будівництво і утримання вулиць та доріг

Депутати Київради внесли зміни до міського бюджету, якими передбачили виділення 196 млн 400 тис. грн на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання вулиць та доріг комунальної власності. За таке рішення проголосували 72 депутати (всього в залі зареєстрований 91 депутат), передає кореспондент РБК-Україна.

Як говориться в записці пояснення, цим рішенням також збільшуються доходи і витрати загального фонду в сумі 111 млн грн на виконання розпорядження Кабінету міністрів України "Про внесення змін до списку об'єктів, які фінансуються в 2011 р. за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток". Зокрема, засоби із загального соціального фонду будуть спрямованы на збільшення витрат на стимулюючі виплати працівникам бюджетних установ соціально-культурної сфери на 120 млн грн.

Депутати Київради внесли зміни в програму соціально-економічного розвитку м. Києва на 2011 р., збільшивши фінансування капітальних внесків на 61 млн грн. За таке рішення проголосували 85 депутатів.

"В цілому... асигнування збільшуються на 61 млн грн. По-перше, це збільшення асигнувань на 56 млн грн за рахунок засобів субвенцій з державного бюджету на соціально-економічний розвиток. Згідно ухвалі Кабміну, ці засоби передбачені для продовження будівництва в житловому масиві "Позняки" (40 млн грн), а також для завершення реконструкції об'єктів на Бортничывськой станції аерації - удосконалення процесу видалення органічних сполук (11 млн грн) і реконструкцію грабельного відділення. По-друге, збільшення асигнувань на 5 млн за рахунок залишків засобів спеціального фонду бюджету розвитку Печерського району. Ці засоби передбачено спрямувати на будівництво дитячого саду на вулиці Старонаводницькій", - сказав доповідач з даного питання заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.