ua en ru

Київрада відновила "Книжковому ринку" договір оренди земділянки для будівництва ТРЦ на Московському проспекті

Київрада на своєму засіданні 1 листопада відновила ТОВ "Книжковий ринок" договір оренди земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціонального торгово-розважального комплексу з поетапним знесенням будинків і споруд ринків і виконанням благоустрою прилеглих територій на просп. Московському, 10 в Оболонському районі столиці. "За" таке рішення проголосували 90 депутатів Київради, передає кореспондент РБК-Україна.

Згідно з проектом рішення, Київрада вирішила відновити на п'ять років договір оренди земельних ділянок від 30 березня 2007 р. №78-6-00429 площею 3,55 га і площею 0,9 га, укладений між Київською міською радою та ТОВ "Книжковий ринок" для будівництва ТРЦ.

Крім того, відновлений договір оренди Головного управління МВС у Києві на земельну ділянку для будівництва житлового будинку з вбудованим приміщенням для підземного паркінгу по вул. Маршала Малиновського 2-А в Оболонському районі. "За" таке рішення проголосували 72 депутати Київради.

Також 71 голосом Київрада відновила ПАТ "Київміськбуд" договір оренди земельної ділянки для будівництва житлових будинків з підземними гаражами та об'єктами соціально-побутової сфери в кварталі, обмеженому вул. Павловського і В'ячеслава Чорновола, а також вулицею Златоустівською в Шевченківському районі Києва.

Відновлений і договір оренди з "Київміськбудом" земельної ділянки в кварталі, обмеженому вулицями Полтавською, Дмитрівською, Річковою, Златоустівською та вул. В'ячеслава Чорновола в Шевченківському районі для будівництва житлових будинків.

Також 74-ма голосами "Київміськбуду" був відновлений договір оренди на будівництво житлових будинків з підземними гаражами в кварталі, обмеженому вулицями Полтавською, Дмитрівською і В'ячеслава Чорновола.

В той же час, Київрада не дала згоди на поновлення договору оренди земельної ділянки ЗАТ "Український інноваційний банк" для експлуатації та обслуговування будівлі банку по вул. Спаській, 31-А в Подільському районі.

Читайте також: Київрада дозволила розробку проектів землеустрою для земельних ділянок у чотирьох районах столиці