ua en ru

Київрада дозволила розробку проектів землеустрою для земділянок у чотирьох районах столиці

Київрада прийняла рішення про дозвіл розробки проектів землеустрою для низки земельних ділянок у Деснянському, Дарницькому, Дніпровському та Шевченківському районах столиці. Рішення були прийняті на сьогоднішньому засіданні Київради, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Київрада надала дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на просп. Маяковського, 8 (Деснянський район) заводу "Маяк" для реконструкції та обслуговування адміністративних і виробничих будівель та споруд. За рішення проголосували 72 депутати.

Також депутати дали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" на вул. Миколи Закревського, 42 (Деснянський район) для реконструкції будівлі банку з будівництвом, експлуатацією та обслуговування загальноосвітнього навчального закладу. За рішення проголосували 95 депутатів.

Крім того, було надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПАТ "Київміськбуд" на просп. Миколи Бажана (Дарницький район) для будівництва та експлуатації торговельного комплексу з паркінгом та об'єктів придорожнього сервісу. За рішення проголосували 56 депутатів.

Також Київрада дозволила розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПП "Атіс-С" по вул. Микільсько-Слобідська 2-г (між будинками 2-б і 2-у, Дніпровський район) для дозволу будівництва, експлуатації та обслуговування мінімаркету. За проголосували 75 депутатів.

Крім того, депутати дали дозвіл на розробку проекту землеустрою про відведення земельної ділянки приватній особі по вул. Кудрявській, 23-з (Шевченківський район) для експлуатації та обслуговування нежитлового офісного приміщення. За проголосували 73 депутати.

Читайте також: Київрада передала Свято-Покровському монастирю УПЦ МП 21 будівлю в Бехтеревському провулку