ua en ru

Київрада скоро розгляне питання створення райрад у Києві

Київрада скоро розгляне питання створення райрад у Києві Київрада

Київська міська рада найближчим часом розгляне питання створення районних рад у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київради.

"Вчора на засіданні постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків підтримали проект рішення про створення районних р. в Києві рад. Документ був підтриманий одноголосно", - йдеться в повідомленні.

За результатами широкого обговорення з громадськістю депутатами було підготовлено проект рішення "Про управління районами міста Києва". Зазначений проект зареєстрований 21 січня 2015 р. і направлений на доопрацювання постійним комісіям Київради.

Як зазначається, згідно з регламентом Київради, постійні комісії протягом 14 днів з моменту реєстрації опрацьовують проект рішення. У разі ненадходження у профільній комісії письмової інформації про результати розгляду протягом встановленого терміну, проект рішення вважається узгодженим.

"Жодної інформації щодо результатів розгляду іншими постійними комісіями немає. Отже, згідно з регламентом, проект рішення "Про управління районами міста Києва" може вважатися узгодженим у зв'язку із закінченням строків і повинен бути включений до порядку денного пленарного засідання Київради як невідкладний", - зауважив депутат і голова постійної комісії з питань самоврядування Олександр Бродський.

Таким чином, цей проект рішення винесено на розгляд пленарного засідання Київради як невідкладний.

Нагадаємо, в минулому місяці в Київраді узгодили кількість депутатів у райрадах.