ua en ru

Київрада сьогодні внесе зміни до держбюджету столиці на 2010 рік

Депутати Київради на сьогоднішньому пленарному засіданні внесуть зміни до бюджету столиці 2010 р. та окремими питаннями розглянуть внесення змін до бюджетів 10 районів столиці 2010 р. Про це йдеться у порядку денному засідання Київради, передає кореспондент РБК-Україна.
Крім того, депутати мають намір заслухати звіт Тимчасової контрольної комісії Київради щодо ситуації з обігом підроблених ліків у столиці та заслухають інформацію про хід опалювального сезону в Києві. Крім того, Київрада вирішить питання зі створенням амбулаторно-поліклінічного закладу "Київський міський дитячий діагностичний центр" та схвалить звернення депутатів Київради до Верховної Ради (ВР) України з приводу заборони реклами лікарських засобів.
Київрада також планує затвердити адресний розподіл коштів для виконання ремонтних робіт у житловому фонді Києва та заслухає звіт про роботу міської комісії з питань, пов'язаних із припиненням діяльності районних у місті Києві рад та їх виконавчих органів та про роботу районних ліквідаційних комісій.