ua en ru

Київрада сьогодні розглянула 132 земельні питання

Київрада сьогодні розглянула 132 земельні питання, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Київрада розглянула 60 питань про надання дозволу на розробку проекту землеустрою юридичним особам та сім питань щодо фізичних осіб. Крім того, столична мерія розглянула три відмови у наданні відповідного дозволу, а також 15 питань про надання земельних ділянок.

Крім того, Київрада розглянула 15 питань про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок, одне питання про відмову у передачі земельної ділянки та чотири питання про відмову у поновленні договорів оренди земельних ділянок.

Також у двох випадках Київрада розірвала договори оренди, а також розглянула чотири питання щодо надання дозволу на проведення експертно-грошової оцінки для продажу земельної ділянки і питання про продаж земельної ділянки.

Крім того, Київрада ухвалила два рішення про приватизацію земельних ділянок у Подільському та Солом'янському районах м. Києва.

Серед іншого, Київрада передала понад 1 га землі Комунальному підприємству "Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва", ПрАТ "Бінго-Інтертеймент" та ТОВ "Пальміра-Схід" для реконструкції розважального комплексу та будівництво житлово-офісного комплексу з торгівельними приміщеннями.

Також Київрада передала ТОВ "Буйфіш-Холдинг" 1,8 га землі для будівництво житлово-офісного комплексу та паркінгу у Печерському районі м. Києва.

Київрада надала дозвіл на розробку проектів землеустрою на відведення земельної ділянки площею 1,4 га гаражному автокооперативу "Вікторія" на обслуговування гаражу та автостоянки, земельної ділянки площею 2,7 га Малій академії наук та реконструкцію будівель під учбово-рекреаційний центр, "Заводу "Ленінська кузня" земельної ділянки площею 2,7 га в Оболонському районі м. Києва на реконструкцію будівель під дитячу спортивну школу, а також Дніпровській екологічній прокуратурі земельної ділянки площею 7 га для будівництва багатоповерхового житлового будинку.