ua en ru

Київрада дозволила розробку проекту відведення Вищому спеціалізованому суду земділянки площею 1,27 га на вул. Дегтярівській

Київрада дала дозвіл на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки Вищому спеціалізованому суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ площею 1,27 га в постійне користування. За таке рішення проголосував 91 депутат, передає кореспондент РБК-Україна.

"Розглянувши клопотання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою з відведення земельної ділянки Вищому спеціалізованому суду з розгляду цивільних і кримінальних справ на вулиці Дегтярівській, 28А,.. керуючись статтями 9, 123 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 126 закону "Про місцеве самоврядування в Україні", Київська міська рада вирішила надати дозвіл на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки Вищому спеціалізованому суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ площею 1,27 га в постійне користування для реконструкції споруд під Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ і подальшу їх експлуатацію", - говориться в ухваленому рішенні.

Крім того, Вищий спеціалізований суд повинен протягом місяця звернутися в головне управління земельних ресурсів КМДА для отримання початкових даних на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Читайте також: Київрада не дала дозвіл на розробку проекту землеустрою ділянки під кладовище на території Біличанського лісу