ua en ru

Київрада розгляне питання про повний розрахунок з "Укрзалізницею" на найближчій сесії, - Попов

Київрада розгляне питання про повний розрахунок з "Укрзалізницею" на найближчій сесії, мова йде про 17 млн грн. Про це журналістам повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, передає прес-служба КМДА.

За його словами, Київ розрахується з боргами "міської електрички" до кінця березня. Перший фінансовий транш уже надійшов на рахунки "Укрзалізниці". Рішення про остаточне погашення боргів винесуть на розгляд найближчої сесії Київради.

"Будь-який рухомий склад потребує періодичного технічного нагляду. І цей потяг зараз знаходиться на ремонті. 15 березня на сесії Київської міської ради розглядатиметься питання про повний розрахунок з "Укрзалізницею", йдеться про 17 млн грн. Таким чином, ми розрахуємося з боргами і продовжимо нашу співпрацю", - зауважив голова КМДА.

За його словами, київська кільцева електричка, яка сьогодні користується великою популярністю серед киян, продовжить свою роботу у звичному режимі. Зняття з маршруту потяга - тимчасове, і пов'язане лише з необхідністю технічного обслуговування рухомого складу.

Нагадаємо, У КП "Київпастранс" 30 січня повідомляли, що послугами міської електрички у 2011 році скористалися 2 млн 744 тис. пасажирів.