ua en ru

У Київській області викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

У Київській області викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну Фото: вилучений амфетамін (npu.gov.ua)

Поліція вилучила амфетамін на суму близько 500 тис. гривень

Поліцейські у Київській області викрили нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну. Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції.

"Поліцейські Київщини викрили нарколабораторію та вилучили амфетамін на суму близько 500 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше судимий житель Фастівського району за місцем проживання облаштував підпільну нарколабораторію. На момент обшуку працівники поліції вилучили у нього понад два кілограми готової продукції та прекурсори. Окрім того, зловмисник зберігав тротил та пістолет.

Як зазначив очільник поліції Київщини Дмитро Ценов, під час проведення санкціонованого обшуку у господарському приміщенні жителя села Кожанка, працівники Фастівського відділення поліції виявили та вилучили засоби, приладдя, прекурсори для виготовлення наркотичного засобу та 2,1 кілограма психотропної речовини - амфетаміну.

Разом з тим, поліцейські вилучили 7 набоїв калібру 5,45 мм, пістолет та тротил, вагою близько 200 грамм.

Повідомляється, що 35-річний чоловік затриманий за статею 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 4 травня 2018 року у Тернопільській області співробітники Служби безпеки України викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.