ua en ru

В Київській області стався вибух у багатоповерхівці, є постраждалий

В Київській області стався вибух у багатоповерхівці, є постраждалий Фото: вибух (pixabay.com/MarkusVogt)

На другому поверсі дев'ятиповерхового будинку стався вибух

У Київській області в місті Біла Церква на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку стався вибух, є постраждалий. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області в Facebook.

"У білоцерківській багатоповерхівці стався вибух, травмований чоловік. Причини і обставини події встановлюються. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, співробітники вибухотехнічної служби та рятувальники. Призначені експертизи", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вибух стався сьогодні близько 10:00 в квартирі на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Попередня причина - вибух природного газу.

Наголошується, що вибуховою хвилею вибито вікна на кухні та балконі. Крім того, травмовано 32-річного чоловіка. Він госпіталізований в лікарню.

У білоцерківській багатоповерхівці стався #вибух, травмовано чоловіка Причини й обставини події наразі встановлюються....

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилися фото та відео з місця вибуху в центрі Києва, в результаті якого постраждали дві людини. Зокрема, на фото зафіксовані посилені наряди поліції на місці вибуху, а також автомобіль криміналістичної лабораторії.