ua en ru

У Київській області поліція затримала 3 нелегальних мігрантів з Азербайджану

У Київській області поліція затримала 3 нелегальних мігрантів з Азербайджану Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Затриманим заборонено в'їзд на територію України на певний строк

У Київській області поліція затримала трьох нелегальних мігрантів з Азербайджану. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини, під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант" у Бориспільському районі, затримали трьох громадян Азербайджанської Республіки. Всі вони перебували на території України з порушенням норм чинного законодавства", - сказано у повідомленні.

На Київщині затримано групу #нелегалів із Азербайджану Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з то...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 6 листопад 2017 р.

Вказано, що іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП з обмеженням строку перебування та забороною в'їзду на територію України на певний строк.

Нагадаємо, у Хмельницькій області поліція виявила трьох нелегальних мігрантів з Сирії. Так, у Летичівському районі поліцейські за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль Daewoo Lanos. У салоні було троє іноземців, як згодом виявилося, громадян Сирії. Водій пояснив, що чоловіки найняли його в якості таксиста, і він везе їх з Одеси до Львова.