ua en ru

У Київській області поліція вилучила наркотики й арсенал зброї у двох місцевих жителів

У Київській області поліція вилучила наркотики й арсенал зброї у двох місцевих жителів Фото: поліція (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Один з підозрюваних є колишнім працівником правоохоронних органів

У Київській області співробітники Національної поліції вилучили наркотики і арсенал зброї у двох місцевих жителів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області в Facebook.

"Співробітники Управління протидії наркозлочинності обласної поліції провели ряд оперативних комбінацій та затримали двох жителів міста Бориспіль, зберігають вдома готове до реалізації наркозілля "канабіс". Один з підозрюваних - колишній працівник правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, оперативно задокументувати злочинну діяльність наркоділків допомогли громадяни - вони повідомили на гарячу лінію Управління протидії наркозлочинності.

Так, під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 37-річного безробітного - колишнього правоохоронця, оперативники виявили 4 картонні коробки з майже 16 кг сухої подрібненої наркотичної речовини, а також 150 різнокаліберних патронів, бойову гранату "РДУ" і полімерний пакет з тротилом.

Крім того, в іншого 34-річного безробітного поліцейські виявили 2,5 кг марихуани" і 1 г психотропної речовини "амфетамін". Обидва зберігали наркотики для подальшого збуту.

В даний час поліцейські встановлюють їхню клієнтську базу та осіб, з якими вони могли мати "бізнес-контакти". Вилучене направлено на відповідні експертизи. Порушено кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У двох наркоділків із Київщини вилучено #наркотики на 100 тисяч гривень, #зброя та #вибухівка (ФОТО) Співробітники Упра...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Комунарському районі Запоріжжя вилучили важкі наркотики на 230 тис. гривень.