ua en ru

У Київській області назвали найбільш небезпечні напрямки

У Київській області назвали найбільш небезпечні напрямки Фото: в Київській області назвали найбільш небезпечні напрямки (УНІАН)

У Київській області назвали напрямки, які наразі є найбільш небезпечними. Це, зокрема, Житомирська траса та напрямок по маршруту Буча - Ірпінь - Гостомель.

Найбільш небезпечні напрямки

  • Житомирська траса
  • Буча - Ірпінь - Гостомель
  • Макарів
  • північ Вишгородського району.

Зокрема, бої йдуть на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад Броварського району.

Крім того, окупанти продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюються житлові масиви та критична інфраструктура.

Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. В усіх районах Київської області йде боротьба з диверсійними групами.

Нагадаємо, сьогодні запланована евакуація населення через гуманітарні коридори з Бучі, Ірпеня, Гостомеля та Бородянки, а гуманітарна допомога направиться у всі 7 районів Київської області.

Війна Росії проти України триває 15-й день. Всі подробиці російської агресії, ситуація в містах та міжнародна реакція - у текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові і важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.