ua en ru

У Київській області вилучили з незаконного обігу дизельне пальне на 1,7 млн гривень

У Київській області вилучили з незаконного обігу дизельне пальне на 1,7 млн гривень Фото: цистерни (Сергій Білан facebook.com)

Правоохоронці вилучили 67 тис. літрів дизельного пального

У Київській област співробітники податкової міліції спільно із прокуратурою вилучили з незаконного обігу дизельного пального на суму понад 1,7 млн гривень. Про це повідомив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) Сергій Білан у Facebook.

"У рамках проведення операції "Акциз-2017" та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України встановлено, що на території одного з населених пунктів Київської області організовано незаконний склад та реалізацію дизельного пального без будь-яких дозвільних документів", - написав Білан.

Він зазначив, що за результатами обшуку правоохоронці вилучили 67 тис. літрів дизельного пального орієнтованою вартістю більше 1,7 млн гривень та 4 цистерни орієнтованою вартістю 400 тис. гривень.

У Київській област співробітники податкової міліції спільно із прокуратурою вилучили з незаконного обігу дизельного паль...

Опубліковано Сергієм Біланом 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше співробітники податкової міліції Сумської області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури припинили діяльність підпільного цеху, в якому в промислових масштабах виробляли фальсифікований алкоголь.