ua en ru

У Києві припинили діяльність підпільного цеху з виробництва алкоголю

У Києві припинили діяльність підпільного цеху з виробництва алкоголю Фото: ДФС (twitter.com/SFSofUkraine)

У цеху виробляли алкоголь у промислових масштабах, заявили в ДФС

Співробітники податкової міліції Сумської області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури припинили діяльність підпільного цеху, в якому в промислових масштабах виробляли фальсифікований алкоголь. Про це повідомив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Сергій Білан у Facebook.

"Фальсифікат виготовляли в антисанітарних умовах шляхом змішування спирту з водою із застосуванням обладнання, що забезпечує масове виробництво в промислових масштабах. Замасковані приміщення для виробництва, а також офіси та склади, що обслуговують злочинну діяльність, були розміщені на території Києва", - заявив Білан.

Він зазначив, що виготовлений алкоголь продавали по всій країні, включаючи райони проведення антитерористичної операції.

За результатами проведених обшуків правоохоронці вилучили близько 15 тонн сировини, незаконно виготовленого алкогольного фальсифікату, обладнання, яке забезпечувало масове виробництво, і автомобіль, який використовували для транспортування виготовленого. Загальна вартість вилучено становить близько 3,2 млн грн.

Співробітники податкової міліції Сумської області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури припинили діяльніс...

Опубліковано Сергієм Біланом 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в жовтні співробітники СБУ блокували діяльність міжрегіональної банди, що займалася реалізацією контрафактного алкоголю.