ua en ru

У Київській області у іноземців вилучили наркотики на 7 млн гривень

У Київській області у іноземців вилучили наркотики на 7 млн гривень Фото: поліція (РБК-Україна)

Громадяни Росії та Білорусі провозили 26 тис. доз героїну

У Київській області у двох іноземців вилучили близько 2,6 кілограмів героїну на 7 мільйонів гривень. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України в Facebook.

Повідомляється, що в Київській області поліція вилучила у двох іноземців близько 2,6 кілограмів героїну на 7 мільйонів гривень.

"Правоохоронці провели комплекс оперативних комбінацій та затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь. З їхнього автомобіля слідчі вилучили 26 тисяч доз героїну. Один грам цього елітного наркотичного засобу за цінами "чорного ринку" коштує близько 100 доларів", - йдеться в повідомленні.

На Київщині поліцейські ліквідували наркоканал

На Київщині #поліція вилучила у іноземців близько 2,6 кілограмів героїну на 7⃣ мільйонів гривень Правоохоронці провели комплекс оперативних комбінацій та затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь. З їхнього автомобіля слідчі вилучили вилучили 2⃣6⃣ тисяч доз героїну. Один грам даного елітного наркотичного засобу за цінами «чорного ринку» коштує близько 100 доларів США. Арсен Аваков Національна поліція України Сергій Князєв Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України #новини #МВС

Опубліковано МВС України 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України викрила на збуті наркотиків заступника мера Вишгорода. Крім того, за даними слідства, він разом зі службовцями міської ради причетний до незаконного заволодіння бюджетними коштами, виділеними на виконання ремонтних робіт у житлових будинках районного центру.