ua en ru

У Київській області група п'яних чоловіків напала на поліцейського

У Київській області група п'яних чоловіків напала на поліцейського Фото: у Київській області група чоловіків напала на поліцейського

Поліцейський зробив зауваження молодим людям

У Борисполі (Київська область) група п'яних молодих чоловіків завдала тілесних ушкоджень дільничному офіцерові поліції. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Повідомляється, що поліцейський під час служби з забезпечення охорони громадського порядку зробив зауваження молодим людям, які розпивали алкогольні напої та порушували громадський порядок.

"Продовжуючи чинити правопорушення, хулігани накинулись на копа і один з них завдав правоохоронцю тілесні ушкодження. Лікарі діагностували у дільничного офіцера поліції закриту травму голови та струс головного мозку", - йдеться в повідомленні.

Осіб, які напали на працівника поліції, патрульні затримали і доставили у відділ поліції для оформлення відповідних матеріалів. За фактом інциденту порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали в Херсоні поліцейського роти особливого призначення під час збуту наркотиків.