ua en ru

В Київській обл. викрили центр митних платежів, який завдав збитків державі на суму понад 15 млн грн

В Київській обл. викрили центр митних платежів, який завдав збитків державі на суму понад 15 млн грн Фото: вилучені кошти (facebook.com)

Було проведено понад 40 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи

Співробітники Прокуратури Київської області та ГУ ДФС у Київській області припинили діяльність міжрегіонального центру мінімізації митних платежів, внаслідок протиправних дій якого упродовж 2017-2018 років завдано збитків державному бюджету України на суму понад 15 млн грн. Про це передає РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-секретаря генпрокурора Юрія Луценко Лариси Сарган.

Як повідомляється, було проведено понад 40 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження, у транспортних засобах, у офісних приміщеннях на території Київської, Харківської, Одеської областей та м. Києва.

"Було виявлено та вилучено документи фінансово-господарської діяльності, комп’ютери, електронні носії інформації, понад 30 печаток та грошові кошти отримані протиправним шляхом в сумі майже 10 млн грн.

Крім того, за словами сарган, на банківські рахунки фіктивних суб'єктів підприємницької діяльності накладено арешти.

В Київській обл. викрили центр митних платежів, який завдав збитків державі на суму понад 15 млн грн

Нагадаємо, поліція затримала групу зловмисників, які під виглядом антикорупційної діяльності займалися вимаганням грошей.