ua en ru

У Київській обл. за інформацію про корупціонерів будуть платити до 10 тис. грн

У Київській області за інформацію про корупціонерів будуть виплачувати грошові премії. Проект "Стоп корупції у Київській області оголосив конкурс і звернувся до жителів області з пропозицією надавати відомості про корупційні дії в регіоні, йдеться на офіційній сторінці проекту у Facebook.

Так, за інформацію, підкріплену фактами, обіцяють грошову винагороду у розмірі 10000 гривень, 5000 гривень і 3000 гривень.

"В ідеалі це повинні бути фото- і відео-докази. І якщо вони відповідають дійсності і стануть темою нашого журналістського розслідування, винагорода обов'язково буде виплачена", - йдеться в повідомленні.

Крім того, заснована спеціальна премія в 2000 гривень за інформацію, яка буде цікавою, навіть якщо не стане темою розслідування у програмі "СтопКор". Телефон "гарячої лінії" (044) 578 0004.

Проект "Стоп корупції в Київській області" розслідує факти корупції, з якими безпосередньо зіткнулися мешканці Київської області, показує реальну картину зловживань, а за матеріалами журналістських розслідувань щосереди о 21:30 виходить програма "СтопКор" на каналі КДР ТРК.