ua en ru

У київському метро сьогодні можливі зміни в роботі

У київському метро сьогодні можливі зміни в роботі Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Зміни можливі через проведення футбольного матчу в столиці

У Києві через проведення футбольного матчу "Динамо" - "Челсі" 14 березня можливі зміни у роботі метро. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook КП "Київський метрополітен".

Повідомляється, що на станції "Площа Льва Толстого" можливе скупчення людей, оскільки на вихід працює тільки один ескалатор.

Станція метро "Олімпійська" працюватиме з можливими обмеженнями на вхід. "Палац спорту" працюватиме без обмежень.

Зазначимо, початок футбольного матчу запланований на 19:55 на НСК "Олімпійський".

У київському метро сьогодні можливі зміни в роботіНагадаємо, сьогодні 14 березня на станції "Лівобережна" пасажир впав під поїзд. Інцидент стався в годину пік - близько 08:10. Рух поїздів на "червоній" гілці було зупинено на кілька хвилин.

РБК-Україна писало, що на станції метро "Площа Льва Толстого" у Києві 26 лютого розпочався капітальний ремонт ескалаторів. Ремонт триватиме до кінця 2019 року.

Зазначимо, через ремонт Шулявського шляхопроводу із 16 березня 2019 року вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту. Буде закрито рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27, 42 на перетині вул. Вадима Гетьмана – Олександра Довженка та просп. Перемоги (Шулявський шляхопровід). Натомість рух організують альтернативними маршрутами.