ua en ru

У київському метро загинула людина

У київському метро загинула людина Фото: станція метро "Вокзальна"

Особистість і обставини смерті чоловіка поки не встановлені

У Києві на станції метро "Вокзальна" вчора, 2 червня, о 20:30 при невстановлених обставинах загинула людина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Трагічна подія сталася вчора о 20:30 на станції метро "Вокзальна". Невстановлений чоловік у віці 50-60 років від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці", - йдеться в повідомленні.

Тіло людини на шляхах метро помітили пасажири після того, як поїзд від'їхав від станції. Пасажири підземки відразу повідомили про це міліціонерам і черговому працівнику метрополітену. Щоб підняти тіло на платформу, довелося на кілька секунд вимкнути напругу на станції. При цьому графік руху поїздів не порушувався.

Судово-медичний експерт, який оглядав небіжчика, виявив на його тілі пошкодження, характерні для наїзду колісної пари вагона метро. Тіло направлено на експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини події. Встановити свідків падіння чоловіка на рейки не вдалося.

Слідчим відділом Лінійного управління київського метрополітену при ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ст 115 КК України "Умисне вбивство" (самогубство).

Нагадаємо, 1 травня в Києві на станції метро "Поштова площа" помер чоловік.