ua en ru

У київському Гідропарку сталася масова бійка, поранено військовослужбовця

У київському Гідропарку сталася масова бійка, поранено військовослужбовця Фото: бійка з ножем у Гідропарку (zak-kor.net)

Ножове поранення постраждалому завдав раніше судимий чоловік

У Києві масова бійка у Гідропарку завершилася ножовим пораненням одного з учасників. Про це повідомив "Київ Оперативний" у Facebook.

За попередньою інформацією, у бійці брали участь 6 осіб.

"Найтяжче постраждав військовослужбовець. Наразі відомо, що звуть його Ілля Володимирович, він 1994 року народження, прописаний у Нікополі. Отримав ножове поранення і зараз у тяжкому стані перебуває у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поранення постраждалому завдав чоловік на ім’я Олексій Мичкін, 1975 року народження, який раніше вже притягався до відповідальності за статтями 115 (умисне убивство) та 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Мичкін також із травмами був у лікарні, де його і затримали працівники поліції, у нього в кишені знайшли ніж, яким було завдано поранення.

Черговий конфлікт у Гідропарку переріс у дуже серйозну бійку, а згодом, і взагалі, у ножове поранення. За попередньою ін...

Опубліковано Киев Оперативный 25 червня 2017 р.

На місці злочину працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, 22 червня у центрі Києва в районі станції метро "Золоті ворота" сталася п'яна бійка з ножем, у результаті якої від отриманих ран помер чоловік.