ua en ru

У центрі Києва сталася бійка з ножем, є загиблий

У центрі Києва сталася бійка з ножем, є загиблий Фото: біля станції метро "Золоті ворота" сталася різанина (zak-kor.net)

Потерпілому завдали смертельне ножове поранення

У центрі Києва в районі станції метро "Золоті ворота" сталася п'яна бійка з ножем, в результаті якої від отриманих ран помер чоловік. Про це йдеться в повідомленні у Facebook-спільноти "Київ Оперативний".

"Прямо зараз сталося вбивство на метро "Золоті Ворота". За попередніми даними, двоє чоловіків разом випивали, між ними стався конфлікт, який перейшов у бійку. Билися спочатку біля входу в метро, а потім продовжили з'ясовувати стосунки, кулачним чином, у парку неподалік. В ході бійки один з чоловіків наніс ножове поранення іншого, в результаті якого останній помер, сидячи на лавці", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що медики швидкої допомоги не змогли реанімувати потерпілого. Нападник зник з місця злочину, однак, за останніми даними, його затримали.

Upd - подозреваемый задержан сотрудниками Шевченківське управління поліції ГУНП у м. Києві Прямо сейчас произошло убийство на метро Золотые Ворота! По предварительным данным, двое мужчин вместе выпивали, между ними произошёл конфликт, который перешёл в драку. Дрались сначала возле входа в метро, а потом продолжили выяснять отношения, кулачным образом, в парке неподалёку. В ходе драки один из мужчин нанёс ножевое ранение другому, в результате которого последний скончался сидя на лавочке. На место моментально приехал экипаж скорой помощи, но мужчина уже был мертв. Сейчас работают экипажи патрульной полиции и СОГа. Нападавший скрылся с места преступления, ещё не задержан.

Опубліковано Киев Оперативный 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтаві між іноземними студентами сталася різанина, є поранені.