ua en ru

Під Києвом затримано та видворено з України кримінального авторитета РФ

Під Києвом затримано та видворено з України кримінального авторитета РФ Фото: кримінальний авторитет "Хасан" (НПУ)

Йдеться про Домбаєва Заура Зеліхмановича (прізвисько "Хасан")

Поліцейські Київської області затримали та видворили з України російського кримінального авторитета на прізвище "Хасан". Про це повідомляє прес-служба обласної поліції у Facebook.

"56-річний громадянин Росії Домбаєв Заур Зеліхманович проживав в Україні без жодних дозвільних документів, є членом незаконних збройних формувань, і впливав на дестабілізацію та погіршення криміногенної обстановки", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, затриманий встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угрупувань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі (резонансні) злочини й брав безпосередню участь у їхньому скоєнні.

"Іноземець розвивав злочинні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді. Також матеріально підтримував засуджених, звільнених із місць позбавлення волі та впливав на них. Підтримує тісні зв’язки з лідерами організованих злочинних угрупувань, які діють на території декількох регіонів, а також координує й узгоджує свої дії з особами криміногенного середовища та зі злодіями в законі", - наголосили у відомстві.

#Поліцейські Київщини затримали та видворили з України російського кримінального авторитета на прізвище "Хасан" 56-річн...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 25 лютого 2018 р.

Там також розповіли, що іноземця затримали у м. Вишгород співробітники Управління карного розшуку поліції Київської області спільно з колегами з Департаменту карного розшуку Національної поліції, у рамках проведення загальнодержавних профілактичних заходів "Мігрант".

"Вишгородським РВ УМДС у Київській області ДМС України ухвалено рішення примусово видворити нелегала з забороною в'їзду на територію України упродовж 3-х років. Чоловіка депортовано в Росію 23 лютого потягом "Київ-Москва", - відзвітували правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оперативники Національної поліції Києва затримали в Україні громадянина Грузії, кримінального авторитета на прізвисько "Гега Озуретський".