ua en ru

Під Києвом сталася стрілянина з участю голови наглядової ради "Київміськбуду"

Під Києвом сталася стрілянина з участю голови наглядової ради "Київміськбуду" Фото: поліція відкрила справу за статтею "хуліганство"

Всіх учасників конфлікту встановлено, винуватцю загрожує до 7 років позбавлення волі

У Василькові Київської області на території пожежної частини сталася стрілянина з участю голови наглядової ради "Київміськбуду". Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Повідомляється, що одним з учасників конфлікту виявився голова наглядової ради "Київміськбуду".

"24 квітня пізно ввечері по дорозі зі столиці до Василькова між двома учасниками дорожнього руху стався конфлікт. Водії переслідували один одного і блокували рух автомобілів. Згодом вони заїхали на територію пожежної частини міста Васильків, де влаштували "розборки" зі зброєю. Один з чоловіків відкрив стрілянину з карабіна, яку почув наряд поліції охорони, який знаходився неподалік. Правоохоронці приїхали й вгамували хуліганів, а також викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції", - йдеться в повідомленні.

Всі учасники конфлікту встановлені і проходять медичний огляд про ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень. Зброю і автомобілі вилучені. За даним фактом поліція відкрила кримінальну справу за статтею "хуліганство".

Зазначимо, главою наглядової ради "Київміськбуду" є Володимир Слончак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура направила до суду справу колишнього топ-менеджера "Київміськбуду".