ua en ru

Під Києвом горить сміттєзвалище

Під Києвом горить сміттєзвалище Фото: пожежа на звалищі (dsns.gov.ua)

Пожежники намагаються ліквідувати пожежу

У четвер, 5 вересня в селі Демидів Київської області загорілося звалище зі сміттям. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про загорання сміття на відкритій території села Демидів надійшло о 8:37. На місце події були направлені рятувальники. По прибуттю вони встановили, що горить сміття на території приватного сміттєсортувального заводу на площі 0,5 га і 1 га в окремих районах.

Відзначається, що в даний час на гасіння залучено 11 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки, 1 трактор та 2 самоскиди по 20 тонн. Ліквідація пожежі триває.

Фото: пожежа на звалищі в селі Демидів (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, в селі Зарванці Вінницької області сталася пожежа в приватному будинку, в результаті якого загинула жінка.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в Черкаської області в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку сталася пожежа, в результаті якого загинула дитина. За попередніми даними, загоряння сталося внаслідок короткого замикання.

Раніше на будівництві багатоповерхового будинку в Києві сталася масштабна пожежа. Пізніше оперативники ДСНС встановили, що сталося загоряння утеплювачу фасаду будинку на площі 200 кв. м