ua en ru

У Києві зловмисники відібрали у жінки 11 тис. доларів

У Києві зловмисники відібрали у жінки 11 тис. доларів Фото: поліція

За фактом розбійного нападу розпочали досудове розслідування

У Деснянському районі Києва зловмисники, погрожуючи зброєю, відібрали у жінки 11 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"Близько 11-ї години ранку до чергової частини управління поліції у Деснянському районі надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Закревського невідомі під погрозою пістолета забрали у жінки сумку із грішми", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, до поліції звернулася 54-річна місцева мешканка, яка розповіла, що коли вона поверталася додому, почула поштовх у спину, від чого впала та втратила свідомість. Отямившись, побачила відсутність сумки, в якій, з її слів, було 11 тисяч доларів.

"Чоловік, який став свідком події, додав: він бачив, як троє невідомих, вдягнених у куртки із капюшонами, били ногами жінку, яка лежала на землі. Коли він намагався їм завадити, стали погрожувати зброєю, а відтак втекли з місця злочину", - йдеться у повідомленні.

Наразі слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Правоохоронці розшукують нападників.

Нагадаємо, вчора у Києві невідомі напали на чоловіка та пограбували на 35 тис. доларів.