ua en ru

У Києві завтра перекриють рух на Комарова через ремонт шляхопроводу

У Києві завтра перекриють рух на Комарова через ремонт шляхопроводу Фото: шляхопровід на Комарова (kyivavtodor.kievcity.gov.ua)

На Комарова продовжать капітальний ремонт шляхопроводу

У Києві перекриють рух транспорту зі сторони вул. Вадима Гетьмана в зв’язку з ремонтом шляхопроводу на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела. Проїзд закриють у четвер, 29 березня, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"У зв’язку з продовженням виконання робіт із капітального ремонту шляхопроводу на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела з 29 березня 2018 року рух автомобільного транспорту на автопроїзді шляхопроводу зі сторони вул. Вадима Гетьмана буде закрито", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на час закриття руху влаштовано двосторонній рух транспорту на автопроїзді зі сторони Кільцевої дороги.

Нагадаємо, у січні 208 року через необережний рух вантажівки були пошкоджені будівельні риштування, які підтримували міст на проспекті Комарова.

Нещодавно стало відомо, що цього року влада Києва розраховує отримати понад 1 мільярд гривень із Дорожнього фонду і майже таку ж суму - від Митного експерименту. За отримані кошти столична влада обіцяє відремонтувати 60 муніципальних об’єктів.