ua en ru

В Україні запускають два нових рейси в Польщу

В Україні запускають два нових рейси в Польщу Фото: Wizz Air (flickr.com/maika lopez)

З Києва з 25 серпня курсуватимуть два нових авіарейсу в Люблін і Познань

Угорський лоукостер Wizz Air з 25 серпня запускає два нових авіарейси з Києва - в Люблін і Познань. Про це сообщает прес-служба "Центру транспортних стратегій".

Повідомляється, що таким чином авіакомпанія збільшить кількість обслуговуваних маршрутів з київського аеропорту Жуляни в Польщу з чотирьох до шести.

Повідомляється, що польоти в Люблін і Познань будуть виконуватися двічі на тиждень - по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка в Люблін - від 429 грн, в Познань - від 579 грн.

"В аеропорту Люблін розраховують на значний пасажиропотік з Києва в зв'язку з запуском нового рейсу", - йдеться в повідомленні.

Так, директор аеропорту Кшиштоф Войтович заявив, що вважає запуск рейсів до Києва приводом для радості, так як після Варшави Люблін є другою метою подорожуючих, виходячи з кількості приїжджаючих, і важливим університетським центром для студентів з України. Також він додав, що Люблін є природним місцем для транзиту, звідки після прибуття, пасажири можуть вирушити в інші міста Польщі.

Зазначено, що зараз Wizz Air з Києва також літає у Варшаву, Вроцлав, Гданськ і Катовіце.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 2 липня з Львівського аеропорту імені Данила Галицького курсує авіарейс в польське місто Познань.