ua en ru

У Києві затримана група кримінальних авторитетів

У Києві затримана група кримінальних авторитетів Фото: шість затриманих в минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності

Правоохоронці затримали 8 кримінальних авторитетів і одного "злодія в законі" на прізвисько Куцу

У Києві правоохоронці затримали групу кримінальних "авторитетів" на чолі з "злодієм в законі" на прізвисько "Куцу". Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Спецоперацію співробітники карного розшуку із залученням спецпідрозділу провели у вівторок, 11 травня, в Оболонському районі столиці. В кафе на вулиці Героїв Сталінграда затримали 8 кримінальних авторитетів і одного "злодія в законі" на прізвисько Куцу.


" "кримінальні авторитети" - уродженці Донбасу, а Куцу - громадянин іншої держави. Під час сходки головним питанням було обговорення "результатів" злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка і Бахмут", - йдеться в повідомленні.

У Києві затримана група кримінальних авторитетів

Фото: "кримінальні авторитети" - уродженці Донбасу.

У поліції також повідомили, що шість фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема, за вбивство, бандитизм, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, грабежі, розбої і угони автомобілів.

Нагадаємо, вчора, 11 травня, правоохоронці припинили діяльність банди, члени якої викрадали, тривалий час утримували, катували і вбивали жителів столиці з метою заволодіння їхнім житлом.