ua en ru

У Києві затримали п'яного чоловіка, який погрожував сусідам зброєю

У Києві затримали п'яного чоловіка, який погрожував сусідам зброєю Фото: місце події (npu.gov.ua)

Із затриманим працюють слідчі

У Києві, на вулиці Симиренка, спіробітники поліції затримали п'яного чоловіка, який погрожував сусідам зброєю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції міста.

Повідомляється, що перебуваючи на підпитку, чоловік вийшов на балкон і почав нецензурно лаятися. Та коли на зауваження правопорушник став погрожувати рушницею, очевидці викликали поліцію.

Поліцейськи намагалися поспілкуватися з чоловіком, однак він зачинився у своїй квартирі.

"Перемовини не дали результату, тому аби потрапити у квартиру, задіяли спецпризначенців "КОРДу". 44-річного власника оселі затримали на місці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після огляду приміщення виявили два мисливських карабіна із патронами до них, які офіційно зареєстровані, та сімнадцять пістолетів пневматичної та шумової дії з ознаками переробки та патрони різних калібрів. Вилучене направили на експертизу", - йдеться у повідомленні.

У Києві затримали п'яного чоловіка, який погрожував сусідам зброєю
У Києві затримали п'яного чоловіка, який погрожував сусідам зброєю
У Києві затримали п'яного чоловіка, який погрожував сусідам зброєю

Фото: місце події (npu.gov.ua)

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Із затриманим працюють слідчі, вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Одесі співробітники поліції розслідують обставини нападу на працівників компанії, яка здійснює обслуговування терміналів поповнення мобільного зв’язку.

Також повідомлялося, що у Києві в маршрутці чоловік з ножем напав на пасажира, постраждалого госпіталізували з колото-різаною раною.

За даними поліції, на проспекті Миру в маршрутці п'яний чоловік поводився неадекватно. Один з пасажирів зробив йому зауваження, після чого той завдав йому ножове поранення в живіт.