ua en ru

У Києві чоловік з ножем у маршрутці напав на пасажира

У Києві чоловік з ножем у маршрутці напав на пасажира Фото: затриманий за напад в маршрутці (facebook.com/KyivOperativ)

Чоловік неадекватно відреагував на зауваження

У Києві в маршрутці чоловік з ножем напав на пасажира, постраждалого госпіталізували з колото-різаною раною. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що інцидент стався напередодні ввечері. За даними поліції, на проспекті Миру в маршрутці п'яний чоловік поводився неадекватно. Один з пасажирів зробив йому зауваження, після чого той завдав йому ножове поранення в живіт.

"На місці події лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу, після чого доставили в лікарню з колото-різаною раною. Правопорушник був затриманий на місці злочину", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що слідчий відділ Дніпровського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

У Києві чоловік з ножем у маршрутці напав на пасажира
У Києві чоловік з ножем у маршрутці напав на пасажира

Фото: затриманий за напад в маршрутці (facebook.com/KyivOperativ)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Києві п'яний водій на смерть збив пішохода. Водій автомобіля "Шевроле Лачетті" проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора і виїхав за межі проїжджої частини. На тротуарі збив жінку, після чого автомобіль перекинувся на бік.