ua en ru

У Києві затримали організатора вбивства журналіста Сергієнко

У Києві затримали організатора вбивства журналіста Сергієнко Фото: поліція

Затриманий причетний до скоєння ряду інших злочинів

Голова Нацполіції України Сергій Князєв заявив, що правоохоронці затримали організатора викрадення і вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

"Сьогодні, 16 травня, організатор вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнко був затриманий в столиці співробітниками карного розшуку поліції Києва та Черкаської області. Співробітники поліції діяли професійно і оперативно - зловмисник навіть не встиг чинити опір", - заявив Князєв.

Так, за оперативною інформацією затриманий причетний до скоєння ряду інших злочинів. 47-річного уродженець Вінницької області був оголошений в розшук за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), п. 11-12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Для проведення подальших слідчих дій зловмисника доставили в Головне управління Національної поліції України в Черкаській області. Слідство триває.

У Києві затримали організатора вбивства журналіста Сергієнко

Фото: у Києві затримали організатора вбивства Сергієнко

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оперативники карного розшуку спільно з працівниками департаменту спецназу карного розшуку Нацполіції затримали ще одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Василя Сергієнка.

Героя України, активіста-майдановца відомого своїми антикорупційними розслідуваннями журналіста Василя Сергієнка злочинці викрали з власного будинку в Корсунь-Шевченківському, забили до смерті і закопали в лісі 4 квітня 2014 року.