ua en ru

У Києві відновила роботу станція метро "Героїв Дніпра"

У Києві відновила роботу станція метро "Героїв Дніпра" Фото: станція метро "Героїв Дніпра"

На станції вибухонебезпечних предметів не виявлено

У Києві відновила роботу станція метро "Героїв Дніпра" після перевірки повідомлення про мінування. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства "Київський метрополітен" на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Робота станції "Героїв Дніпра" відновлена. У результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено", - наголошується у повідомленні.

Роботу станції «Героїв Дніпра» відновлено. У результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Києві закрили станцію метро "Героїв Дніпра" через повідомлення про мінування. "У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху, станція "Героїв Дніпра" закрита. Подальший режим роботи станції буде залежати від результатів перевірки правоохоронними органами", - повідомляли в прес-службі. Зазначалося, що всі пасажири виходять на станції метро "Мінська". Пасажирів і персонал станції евакуювали.

У поліцію анонімне повідомлення надійшло близько 14:35. На місце виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, вибухотехнічна та кінологічна служби.