ua en ru

У Києві закрили станцію метро "Героїв Дніпра" через повідомлення про мінування

У Києві закрили станцію метро "Героїв Дніпра" через повідомлення про мінування Фото: станція метро "Героїв Дніпра"

Поліція отримала анонімне повідомлення про мінування

У Києві закрили станцію метро "Героїв Дніпра" через повідомлення про мінування. Про це повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен" Facebook.

"У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху, станція "Героїв Дніпра" закрита. Подальший режим роботи станції буде залежати від результатів перевірки правоохоронними органами", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху, станцію «Героїв Дніпра» зачинено. Подальший режим роботи станції ...

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 25 квітня 2017 р.

Відділ комунікації поліції Києва повідомляє, що правоохоронці вже почали перевірку цього повідомлення. На даний момент, всі пасажири виходять на станції метро "Мінська". Пасажирів і персонал станції евакуювали.

"В поліцію анонімне повідомлення надійшло близько 14:35. На місце виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, вибухотехнічна та кінологічна служби. Правоохоронці перевіряють станцію метрополітену і прилеглу територію", - повідомляє поліція.

Поліція перевіряє інформацію про замінування станції столичної підземки За повідомленням аноніма, вибух має статися на м...

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше глава Нацполиции Києва Андрій Крищенко повідомив, що більшість дзвінків про "минировании" київського метрополітену надходить з непідконтрольних української влади територій.