ua en ru

В Києві біля ЦВК зібрались близько півсотні невідомих

В Києві біля ЦВК зібрались близько півсотні невідомих Фото: місце події (РБК-Україна)

На питання, з якою метою вони зібрались, відповідають, що вийшли на прогулянку

Неподалік від будівлі Центральної виборчої комісії у Києві сьогодні, 31 березня, в день виборів президента України, зібрались близько 50 невідомих людей. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

На питання про те, з якою метою вони зібрались у вказаному місці, відповідають, що вийшли на прогулянку.

В Києві біля ЦВК зібрались близько півсотні невідомихФото: місце події (РБК-Україна)

За словами народного депутата від "Батьківщини" Олени Шкрум, частина людей під ЦВК приїхала на мітинг на підтримку кандидата на виборах президента України Юлії Тимошенко. За її словами, це хлопці з кількох громадських організацій.

"Ми їх всіх добре знаємо. Однак, частина людей приїхала сюди за гроші іншої фракції", - повідомила вона.

Шкрум не прогнозує силового протистояння між мітингувальниками. Вона зазначила, що зібралися під ЦВК з боку Тимошенко вимагають чесного підрахунку голосів.

Намети на площі Лесі Українки встановлені в рамках роботи громадських приймалень народних депутатів Олени Шкрум, Ігоря Луценка і Олександри Кужель.

Раніше РБК-Україна писало, що в Чернігові в поліцію подзвонив невідомий чоловік, який повідомив про те, що в разі неприпинення підкупу виборців в 13:00 він підірве штаби одного з кандидатів.

Також під Черніговом на виборчій дільниці кинули запальну суміш. Інцидент стався в Борзні на вулиці Пантелеймона Куліша, 105. Зокрема, чоловік кинув запалювальну суміш з наступним горінням, однак через хвилину займання ліквідували, в результаті події ніхто не постраждав.