ua en ru

В Києві посилять патрулювання центральних вулиць, - МВС

В Києві посилять патрулювання центральних вулиць, - МВС Фото: МВС

В МВС просять громадян допомагати патрульним і повідомляти про підозрілі предмети та спроби провокацій

Керівництвом Міністерства внутрішніх справ України (МВС) прийнято рішення щодо посилення патрулювання центральної частини міста Києва. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

"Зазначені заходи здійснюються з метою забезпечення безпеки мешканців міста, запобігання порушенням громадського порядку та попередженням можливих провокацій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до патрулювання у місті Києві також залучені придані сили з інших регіонів України: 1250 працівників ОВС та 950 військослужбовців НГУ. Також організовані чотири спеціальних маршрути патрулювання з використанням бронеавтомобілів "КрАЗ Кугуар" з 8 членами екіпажу у кожній машині.

"Перший маршрут - від Європейської площі до Площі Слави, другий - від Європейської до Бессарабської площі, третій - від ЦВК до Палаці Спорту (вул. Басейна). Четверта бронемашина знаходиться в резерві в центрі міста та може бути задіяна у разі необхідності", - повідомили у МВС.

Нагадаємо, вчора, 31 серпня, Верховна Рада схвалила в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації.

Після того, як Рада схвалила зміни, агресивно налаштовані активісти почали штурм будівлі.

Під час бійки невідомий кинув через міліцейський кордон бойову гранату, в результаті чого ряд службовців правоохоронних органів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Окрім того, один з бійців Нацгвардії загинув від осколкового поранення в серце. Ним виявився 25-річний строковик Ігор Дебрін, який родом із Херсонщини.

Сьогодні стало відомо про ще одного загиблого нацгвардійця Дмитра Сластикова, який родом із Жовтих вод.