ua en ru

У Києві на Троєщині сталася стрілянина

У Києві на Троєщині сталася стрілянина Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Блищик прокоментувала інфомацію щодо ймовірної причетності до події нардепа Сергія Мельничука

У Києві на Троєщині сьогодні, 15 серпня 2017 року, сталася стрілянина. Про це заявила начальник відділу комунікації в Головному управлінні Національної поліції у місті Києві Оксана Блищик, повідомляє 5.UA.

"Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуємо всі обставини, всі матеріали будуть передані у військову прокуратуру", - повідомила вона.

Крім того, Блищик прокоментувала інфомацію, що з'явилася у ЗМІ стосовно ймовірної причетності до події нардепа Сергія Мельничука.

"Стріляв його охоронець. Можливо не саме його охоронець, але точно не нардеп Мельничук стріляв", - додала Блищик.

Стрельба боевыми в Киеве: "Народный депутат Мельничук устроил стрельбу на Троещине, Машина заблокирована, почему то вып...

Опубліковано dtp.kiev.ua 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області під Білою Церквою невідомі з травматичної зброї обстріляли автомобіль голови організації "Авто Євро Сила" (АЕС) Олега Ярошевича.

"Під Білою Церквою в полі виявлено автомобіль Олега Ярошевича голови "Авто-Євро-Сила". Олег на зв'язок не виходить. На місце виїхала поліція і слідчо оперативна група. Так само більше 30 екіпажів активістів АЕС Білої Церкви ведуть пошуки", - повідомляли у прес-службі організації.