ua en ru

У Києві суд повернув у комунальну власність майно на 23 млн гривень

У Києві суд повернув у комунальну власність майно на 23 млн гривень Фото: прокуратура Києва (УНІАН)

Йдеться про 2 приміщення, які неіснуючими рішеннями судів Донецької області зареєстрували за фізособами

За сприяння Київської місцевої прокуратури №9 із незаконного володіння витребувано два комунальні приміщення площею понад 1 тис. м², вартість яких становить більше 23 млн гривень, що розташовані на вул. Волинська та вул. Очаківська у Солом’янському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Зокрема правоохоронці з’ясували, що право власності на приміщення, в яких розміщувалися підрозділ житлово-експлуатаційної дільниці для обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Київ та медична амбулаторія комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2", на підставі неіснуючих рішень судів Донецької області було протиправно зареєстровано за фізичними особами.

"Зважаючи на це, місцева прокуратура звернулась до Солом’янського районного суду Києва з позовами про витребування вказаного комунального майна з незаконного володіння фізичних осіб. На сьогодні позовні вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Києві правоохоронці викрили "схему" привласнення понад 110 млн гривень "Київського електровагоноремонтного заводу".