ua en ru

У Києві сьогодні тимчасово можуть закрити станцію метро "Поштова площа"

У Києві сьогодні тимчасово можуть закрити станцію метро "Поштова площа" Фото: метро "Поштова площа" (googlemaps)

Обмеження можуть ввести через проводи збірної України на Дефлімпійські ігри

У Києві сьогодні, 14 липня 2017 року, тимчасово можуть закрити станцію метро "Поштова площа". Про це йдеться у повідомленні прес-служби КП "Київський метрополітен".

"Враховуючи розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 07.07.2017 №808 "Про проведення церемонії проводів національної дефлімпійської збірної команди України на XXIII літні Дефлімпійські ігри (м. Самсун, Туреччина)", 14 липня 2017 року під час проведення заходів на Поштовій площі, в разі необхідності, можливе закриття станції "Поштова площа" для входу та виходу пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київський метрополітен планує побудувати нову станцію на Святошино-Броварській лінії.

Київський метрополітен оголосив проведення відкритих торгів щодо будівництва дільниці Святошино-Броварської лінії метро від станції "Святошин" до станції "Новобіличі" із зворотнім електродепо "Новобіличі". Зокрема, передбачається будівництво мостів і тунелів, шахт і метрополітенів. Відповідно до інформації ProZorro, кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 13 липня, а вже 14 липня планується розпочати аукціон.