ua en ru

Київський метрополітен планує побудувати нову станцію

Київський метрополітен планує побудувати нову станцію Фото: Київський метрополітен

Будівельні роботи планується завершити до 2022 року

Київський метрополітен планує побудувати нову станцію на Святошино-Броварській лінії. Про це свідчить відповідний тендер столичного метро щодо пошуку підрядника на порталі публічних держзакупівель ProZorro.

Так, Київський метрополітен оголосив проведення відкритих торгів щодо будівництва дільниці Святошино-Броварської лінії метро від станції "Святошин" до станції "Новобіличі" із зворотнім електродепо "Новобіличі". Зокрема, передбачається будівництво мостів і тунелів, шахт і метрополітенів.

Відповідно до інформації ProZorro, кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 13 липня, а вже 14 липня планується розпочати аукціон.

"Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 2017-2022 роки...Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 57 559 800 гривень", - йдеться у тексті відповідного оголошення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник заявляв, що будівництво нової гілки метро у Києві, на Троєщину, може початися в 2018 році.