ua en ru

У Києві СБУ затримала та видворила кавказького "злодія в законі"

У Києві СБУ затримала та видворила кавказького "злодія в законі" Фото: (facebook.com/SecurSerUkraine)

Щодо затриманого раніше було прийнято рішення про заборону в'їзду до України

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України (СБУ) затримали у Києві "злодія в законі", причетного до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Про це сьогодні, 3 вересня, повідомила прес-служба СБУ.

Представникові кримінальних кіл однієї з країн Південного Кавказу на прізвисько "Папуна" був заборонений в'їзд в Україну. Однак він незаконно повернувся на територію України - за інформацією спецслужб, для координації діяльності злочинних угруповань.

"Злодій у законі" мав взяти під контроль перерозподіл грошових потоків від грабежів, розбійних нападів, крадіжок та вимагання. Співробітники СБУ затримали зловмисника в Оболонському районі столиці та примусово видворили за межі нашої країни", - повідомляють у СБУ.

У Києві СБУ затримала та видворила кавказького "злодія в законі"

Скріншот (twitter.com/ServiceSsu)

Нагадаємо, 18 серпня 2018 року у Київській області затримали раніше видвореного з України "злодія у законі" на прізвисько "Дато Агджабединський". Як повідомляється, раніше вказана особа вже затримувалася правоохоронцями у Києві та Львові, щодо нього було прийнято рішення про заборону в'їзду до України на три роки.