ua en ru

У Києві СБУ затримала торговця зброєю

У Києві СБУ затримала торговця зброєю Фото: СБУ (УНІАН)

Місцевий мешканець налагодив підпільне виготовлення та переоснащення зброї

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) у Києві затримали місцевого мешканця за підозрою у торгівлі зброєю. Про це повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У Києві співробітники СБУ також затримали місцевого мешканця, який налагодив підпільне виготовлення та переоснащення зброї. Оперативники вилучили у нього два нарізні карабіни і три тисячі набоїв, понад двадцять три тисячі капсул до патронів, майже тридцять кілограмів пороху та спеціальне знаряддя для їхнього виготовлення", - сказано у повідомленні.

#СБУ затримала учасників міжрегіонального угрупування, що переробляло та продавало зброю Співробітники Служби безпеки У...

Опубліковано Служба безпеки України 9 жовтня 2017 р.

Триває досудове слідство у рамках кримінального провадження за ст. 263, ст. 263-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією встановили і затримали п'ятьох громадян України, причетних до організації незаконної реалізації зброї та боєприпасів.

Вказано, що оперативники спецслужби вилучили у них ручний кулемет Калашникова, чотири автомати АКМС і АКС, дванадцять пістолетів різних марок, в тому числі револьвери, два пістолети-кулемети, гранату РГД-5, карабін, глушник, більше 700 патронів різного калібру і велику кількість складових частин до вогнепальної зброї.