ua en ru

СБУ затримала учасників міжрегіональної угруповання торговців зброєю

СБУ затримала учасників міжрегіональної угруповання торговців зброєю Фото: СБУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Розпочато кримінальне провадження

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією встановили та затримали п’ятьох громадян України, причетних до організації незаконної реалізації зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Зловмисники налагодили розгалужену мережу збуту вогнепальної зброї представникам криміналітету по всій території України. Під час одночасних обшуків за місцями проживання і тимчасового перебування членів угрупування на території Київської та Запорізької областей оперативники спецслужби вилучили ручний кулемет Калашникова, чотири автомати АКМС та АКС, дванадцять пістолетів різних марок, у тому числі револьвери, два пістолети-кулемети, гранату РГД-5, карабін, глушник, понад 700 набоїв різного калібру та велику кількість складових частин до вогнепальної зброї", - сказано у повідомленні.

#СБУ затримала учасників міжрегіонального угрупування, що переробляло та продавало зброю Співробітники Служби безпеки У...

Опубліковано Служба безпеки України 9 жовтня 2017 р.

Так, у рамках кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України підозрювані затримані. Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, у Сумах працівники Сумської поліції і Служби безпеки України затримали торговців зброєю.