ua en ru

У Києві викрили контрабандистів, що перевозили зброю та боєприпаси

У Києві викрили контрабандистів, що перевозили зброю та боєприпаси Фото (ГПУ): у Києві викрили контрабандистів, що перевозили зброю та боєприпаси

У контрабандистів вилучили пістолети, рушниці, понад 4 тисяч патронів

У Києві за процесуального керівництва прокуратури міста Києва співробітниками Служби безпеки України (СБУ) викрито контрабандистів, що перевозили зброю та боєприпаси. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва прокуратури міста Києва співробітниками Служби безпеки України викрито групу осіб, які організували контрабандне ввезення на територію України вогнепальної зброї та боєприпасів з подальшою її реалізацією у Києві та Київській області", - йдеться в повідомленні.

Так, під час проведення обшуків за місцем проживання осіб, причетних до організації незаконного обігу вогнепальної зброї, вилучено великий арсенал: пістолети марки Glock, напівавтоматичні рушниці М-16, понад 4 тисячі набоїв до вогнепальної зброї різного калібру, кулі, гільзи, капсули, порох, пристрої для збирання набоїв, інші запчастини для збирання вогнепальної зброї.

У порядку ст. 208 КПК України затримано двох осіб, які організували реалізацію зброї та боєприпасів.

Нагадаємо, СБУ виявила під Києвом два арсеналу зброї.