ua en ru

У Києві проведуть позапланову перевірку технічного стану газового обладнання у будинках

У Києві проведуть позапланову перевірку технічного стану газового обладнання у будинках Фото: у Києві перевірять газове обладнання (104.ua)

"Київгаз" закликає власників забезпечити безперешкодний доступ до газового обладнання

У Києві проведуть позапланову перевірку технічного стану газового обладнання у будинках. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"ПАТ "Київгаз" проведе ретельну позапланову перевірку технічного стану газового обладнання та інструктаж для безпечного користування газовими приладами в квартирах", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, "Київгаз" закликає власників і балансоутримувачів забезпечити безперешкодний доступ до власного газового обладнання та внутрішньобудинкових газопроводів.

Зазначимо, у Києві 36 мешканців будинку в Голосіївському районі, де 26 липня стався вибух, оселилися в тимчасовому житлі, наданому Київською міською державною адміністрацією (КМДА).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибух у житловому будинку в Голосіївському районі Києва міг статися в результаті вибуху стороннього газового балона, вибухівки або спроби самогубства мешканки квартири, в якій стався інцидент.