ua en ru

У Києві на проспекті Правди 29 травня буде частково обмежено рух транспорту

У Києві на проспекті Правди 29 травня буде частково обмежено рух транспорту Фото: проспект Правди у Києві

Рух буде обмежено у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття

У Києві на проспекті Правди 29 травня буде частково обмежено рух транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Із 10:00 до 17:00 29 травня у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття на просп. Правди частково обмежать рух транспорту на ділянці від будинку № 64 на просп. Правди до вул. Межової", - йдеться у повідомленні.

Водіїв просять із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і, за можливості, обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у рамках святкування Дня Києва 27 травня відбудеться низка міжнародних спортивних змагань, за маршрутами яких заплановане обмеження руху транспорту.

Зокрема, з 8:30 до 15:00 під час спортивно-масового легкоатлетичного заходу Kiev Euro Marathon рух транспорту буде обмежено за таким маршрутом: з вул. Великої Васильківської, 55 (НСК "Олімпійський") через Північні ворота - вул. Саксаганського - вул. Шота Руставелі - вул. Жилянська - вул. Велика Васильківська до станції метро "Либідська" - розворот перед вулицею Івана Кудрі - вул. Велика Васильківська - вул. Фізкультурна до НСК "Олімпійський" через Південні ворота - фініш на НСК "Олімпійський".